Dr. Laczkó László

Vezető Állatorvos
A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagja

1988-ban végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Nem sokkal később, 1990-ben, Magyarországon az elsők között nyitottam meg a magánpraxisomat a régi Zagyva utcai rendelőben. Ahogy a betegellátás igénye nőtt, a hely kezdett kicsivé válni, így átköltöztettem a praxist ide, a Rákóczi utcai rendelőbe. Szakterületem a sebészet, mind a lágyszöveti mind pedig az ortopédiai műtéteket nagy számban végzem, valamint az országban egyedüliként ültetek be pacemakert. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagjaként igyekszem praxisomban meghonosítani a legkorszerűbb műtéti technikákat és implantátumokat. Ezen felül én végzem állatkórházunkban a CT vizsgálatokat is, hiszen a radiológia és az egyéb képalkotó diagnosztika is az érdeklődési körömbe tartozik.

Dr. Vári Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem a budapesti Állatorvosi Egyetemen. Diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom, alkalmazott állatorvosként.  Szakterületem a belgyógyászati diagnosztika, melynek keretén belül rendszeresen végzek műszeres, kiegészítő vizsgálatokat (RTG, UH, EKG, laborvizsgálatok ). Vezetem a kardiológiai kivizsgálásokat. A különleges esetek kapcsán rendszeresen publikálok a Kisállatpraxis című szakmai folyóiratban, elsősorban az adott betegség elkülönítő kórjelzésével kapcsolatban. Szabadidőmben rendszeresen sportolok (vízilabda, vízikosár) és ha időm engedi a Balatonon horgászom.

Dr. Zankó Bianka

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A tanulmányi évek alatt rendszeresen részt vettem a Sebészeti Tanszék munkájában, főleg a lágysebészeti beavatkozásokban. A műtétek mellet számomra kedves terület a szemészet, a képalkotó diagnosztika (MR, CT, UH, RTG) és a labordiagnosztika.
A mindennapi munka mellett saját kutyámat képzem ki, és készítem fel munkaversenyekre. További szabadidőmben pedig túrázok, fotózok, lovagolok és rajzolok.

Dr. Sipos Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen, majd fél évet Cegléden dolgoztam vegyes praxisban. Egy éves gyógyszertári kitérő után helyezkedtem el a Budatétényi Állatkórházban és azóta is az Állatkórház alkalmazásában állok. Általános feladataim mellett a házhoz történő kiszállásokat is elvégzem.

Dr. Szalay Gábor

Állatorvos

2007-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen, majd gyakornoki éveimet már ezen a klinikán töltöttem és az első munkahelyem is a Budatétényi Állatkórház volt.
Főbb érdeklődési területem a műszeres diagnosztika. Az Állatkórházban az endoscopos légúti-, emésztőrendszeri és külső hallójárati videootoscopos vizsgálatok, hasűri és kardiológiai ultrahangvizsgálatok, valamint a Fluoroscopiás-emésztőrendszeri, CT és MRI képalkotó diagnosztika a feladatom. Mindezek mellett részt veszek
egyes lágyszöveti műtétek és kiszállások, háznál történő kezelések elvégzésében is.
Szabadidőmben a családi programok mellett a sok kerti munka és a kis létszámú tyúk, futókacsa és nyúl állományunk gondozása ad feladatot. 

Dr. Botond Ádám

Állatorvos
„Cum laude” eredményű diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom. A mindennapi belgyógyászati esetek ellátásán túl igyekszem minél többet részt venni a sebészeti feladatokban is. Az én feladatom- Laczkó doktor mellett -a csontsebészeti esetek ellátása. Rendszeresen veszek részt AO kurzusokon, szabadidőben is gyakran foglalkozom orthopéd sebészettel, hogy új technikákat sajátítsak el. 

Több mint 20 éve tartok és tenyésztek ritka kígyó fajokat, melyek többségét elsőként tenyésztettem hazánkban. Szabadidőmet főként természetfotózással és sportolással töltöm.

Dr. Vadász Gergő

Állatorvos

Gimnazista korom óta rendszeresen segédkeztem állatorvosi rendelőkben. Főleg asszisztensi feladatokat láttam el, illetve segítettem a betegek kezelésében. Mikor bekerültem az egyetemre egy álom vált valóra. Diplomám megszerzése után rögtön csatlakoztam a Budatétényi Állatkórház csapatához. Jelenleg a mindennapos belgyógyászati esetek ellátásában, illetve lágyszervi műtétekben veszek részt, valamint javarészt én kezelem az egzotikus pácienseket. Jelenleg két macska, egy sikló, egy leguán, egy leopárdgekkó és öt pók büszke gazdija vagyok. Szabadidőmet főleg főzéssel és az állataim ellátásával töltöm.

Dr. Fülöp

A Kórház Kabalája

Nem régiben végeztem Magna Cum Laude diplomával az ELTE Élelmiszer Beszerzési és Minőségellenőrzési szakán. Azóta főállásban munkálkodom a Budatétényi Állatkórház recepcióján és néha kukáiban. Fogadom az ügyfeleket, ellenőrzöm az áruátvételt és keltem a hangulatot. Preferált szakterületeim az állatok számára készített jutalomfalatok szavatosságának ellenőrzése, a kórházba érkező tulajdonosok figyelmének lekötése sajátos élelemszerző módszereimmel és a fészeképítés. Ha éppen nem a recepción tartózkodom, a kórház egyéb területén rohangálok anyám után vagy más fajtársaim életét teszem szebbé. Ha esetleg az utcán találkoznánk kérem juttassanak vissza a recepcióra.

(Köszönjük a tolmácsolást a Gazdinak, Dr. Zankó Biankának)

Kecskeméti Anita

Kórházvezető

Több mint 10 éve vagyok a kórház Csapatának tagja, kezdetben vezető asszisztensként dolgoztam. Jelenleg kórházvezetőként mindennapi munkám része a menedzsment összefogása, a munkafolyamatok koordinálása, gazdasági ügyek intézése, HR, adminisztratív, beszerzési és egyéb feladatok ellátása, szervezése, online marketing, valamint Laczkó doktor műtősasszisztenseként a mai napig a gyógyításban is segédkezem.
A sok papírmunka mellett, szabadidőmben szeretek utazni, szeretem a művészeteket, a gasztronómiát ezenkívül egy rosszcsont csincsilla perzsa cica gazdija és hű szolgálója vagyok.

Hegedüs Anikó

Vezető asszisztens

12 éve dolgozom állatorvosi asszisztensként. Ebből 10 éve mint vezető asszisztens. Az évek alatt megtapasztaltam, hogy a gyógyuláshoz vezető úthoz elengedhetetlen a mérhetetlen szeretet, a végtelen türelem és gyengédség. Fontos számomra, hogy minden állatra sajátomként tekintsek és ennek tudatában végezzem a munkámat!

Bodnár Adrienn

Asszisztens

2015-ben csatlakoztam a csapathoz, mint állatorvosi asszisztens. Gazdiként tudom, hogy kedvenceinknek a szakszerű ellátás mellett a szeretet és a törődés is nagyon fontos. Kollégáim, és főleg vezető asszisztensünk útmutatásával folyamatosan képzem magam, hogy munkámmal maximálisan hozzájárulhassak az állatok gyógyulásához, hiszen 10 év után végre azzal foglalkozhatom, amit igazán szeretek.

Tolnai Nikolett

Asszisztens

3 éve dolgozom állatorvosi asszisztensként. 2018 őszén csatlakoztam a Kórház csapatához. Jelenleg egy samojéd kutyus boldog gazdijának mondhatom magam, de volt már több kutyám, macskám, nyulam, vadászgörényem. Imádom a szakmám, annak idején egy beteg kutyusom kapcsán jutottam el odáig, hogy ma már ezt a munkát végezzem szeretettel és odaadással. Mi asszisztensek azért is vagyunk hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok. Igyekszem segíteni a gazdiknak és állataiknak hogy könnyebben vészeljék át a betegségekkel, műtétekkel járó izgalmakat.

Szabó Zsombor

Asszisztens

2017-ben kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni, 2018-ban csatalakoztam a Kórház csapatához. Gyermekkoromban sok időt töltöttem vidéken, szeretem az állatokat ezért természetes volt számomra, hogy olyan hivatást válasszak, ahol velük foglalkozhatok. Otthon van 2 királyteknősöm és 2 afrikai óriáscsigám.

Agócs Szilvia

Asszisztens
2019 tavaszán csatlakoztam a Kórház csapatához. Gyerekkorom óta folyamatosan volt a családban egy vagy több kis kedvenc, kutyák, macskák, hüllők. Kézenfekvő volt számomra, hogy olyan hivatást válasszak ahol állatokkal foglalkozhatok. Nagy öröm olyan munkahelyen dolgozni ahol mindenki segíti egymás folyamatos fejlődését, és óriási odaadással, türelemmel, gyengédséggel törődik  az állatokkal.
Jelenleg két brit cica boldog tulajdonosa vagyok. 

Bárányos Viktória

Vezető recepciós, asszisztens

2015 év elején csatlakoztam a kórház Csapatához, még abban az évben befejeztem főiskolai tanulmányaimat Nemzetközi Tanulmányok szakon. Recepciós munkaköröm mellett besegítek a Kórházvezető munkájába online marketing, munkaszervezés valamint a social media és menedzsment területén. Gyerekkorom óta mindig is a családunk része volt valamilyen házikedvenc, jelenleg 1 egy éves cicám van, akit 10 napos korában mentettünk, és cumival neveltünk fel.

Némedi Rita

Recepciós, irodai asszisztens

Az állatok szeretete és a velük eltöltött idő mindig nagy szerepet játszott az életemben. Iskolás éveim alatt, szabadidőmben egy állatmenhelyre jártam segíteni, majd gimnázium után kutyakozmetikusnak tanultam és 7 éven keresztül szépítettem a Kedvenceket. 2009-ben kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni,majd 2015-től recepciósként, itt a Budatétényi Állatkórházban, ahol azóta lehetőséget kaptam egyéb irodai teendők ellátására is.
Kutyusaimmal rendszeresen túrázunk és több kutyás sportot is végzünk együtt, nagy örömmel.

Urbán Nikolett

Recepciós

Divattervezőként végeztem, de hamar világossá vált számomra, hogy nem ez a hivatás áll közel hozzám. Gyermekkorom óta mindig is állatokkal voltam körülvéve, jelenleg egy brit rövidszőrű cica gazdája vagyok. A kórház csapatához 2019-ben csatlakoztam, korábban szintén ebben a munkakörben dolgoztam. Közel áll hozzám a művészet, szabadidőmben szeretek festeni.

Jakab Eszter

Kutya-fizioterapeuta

2015 nyarán csatlakoztam a kórház csapatához. Időközben befejeztem kertészmérnöki tanulmányaim a Szent István Egyetemen és belekezdtem a Terápia az Állatokért Alapítvány Kutya-fizioterapeuta képzésébe. Egész életemben a természet szeretete mellett rajongtam az állatokért. Állatorvos asszisztensként és fizioterapeutaként is a legfontosabb célom, hogy hozzájáruljak a beteg állatok gyógyításához.

Fizioterápiára bejelentkezni és érdeklődni az alábbi lehetőségeken tudnak:

Telefon: +36-30-354 8215

E-mail: info@canisphysio.hu

Weboldal: https://www.canisphysio.hu/

Albert Anikó

Kutyakozmetikus, asszisztens

Budapest legelső kutyakozmetikájában tanultam és dolgoztam. Később egy nívós müncheni üzletben képeztem magam hosszú éveken keresztül. Hazatérésem után a Budatétényi Állatkórházba jöttem dolgozni, több mint tíz éve. Azóta is itt tevékenykedem.
A szakmában eltöltött húsz év tapasztalatával a kutyák minden mozdulatát, reakcióját ismerem. Szinte minden kutyafajta fazont nyírtam már.
A jelszavam: a kutyák ápolása nem divat, hanem szükséges!

Bejelentkezni a kozmetikába ezen a telefonszámon lehet: 06 20 451 3568

Fehér Gyöngyi

Labordiagnosztikai szakreferens

Harminc éve dolgozom a Budafoki Szakrendelő laboratóriumában, ebből tíz éve vezető analítikusként. Évtizedes labordiagnosztikai tapasztalatommal segítem a Budatétényi Állatkórház saját laborjának munkáját.