Csapatunk - Budatétényi Állatkórház

Csapatunk

Dr. Laczkó László

Vezető Állatorvos
A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagja

1988-ban végeztem az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Nem sokkal később, 1990-ben, Magyarországon az elsők között, nyitottam meg a magánpraxisomat a régi Zagyva utcai rendelőben. Ahogy a betegellátás igénye nőtt, a hely kezdett kicsivé válni, így átköltöztettem a praxist ide, a Rákóczi utcai rendelőbe. Már az egyetemi évek alatt kisebb-nagyobb sebészi beavatkozásokat elvégeztem. Szakterületem a sebészet, mind a lágyszöveti mind pedig az ortopédiai műtéteket nagy számban végzem, valamint az országnaban egyedüliként ültetek be pacemakert. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület alapító tagjaként igyekszem praxisomban meghonosítani a legkorszerűbb műtéti technikákat és implantátumokat. Ezen felül én végzem állatkórházunkban a CT vizsgálatokat is, hiszen a radiológia és az egyéb képalkotó diagnosztika is az érdeklődési körömbe tartozik.

Dr. Vári Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem a budapesti Állatorvosi Egyetemen. Diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom, alkalmazott állatorvosként.  Szakterületem a belgyógyászati diagnosztika, melynek keretén belül rendszeresen végzek műszeres, kiegészítő vizsgálatokat (RTG, UH, EKG, laborvizsgálatok ). Vezetem a kardiológiai kivizsgálásokat. A különleges esetek kapcsán rendszeresen publikálok a Kisállatpraxis című szakmai folyóiratban, elsősorban az adott betegség elkülönítő kórjelzésével kapcsolatban. Szabadidőmben rendszeresen sportolok (vízilabda, vízikosár) és ha időm engedi a Balatonon horgászom.

Dr. Zankó Bianka

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A tanulmányi évek alatt rendszeresen részt vettem a Sebészeti Tanszék munkájában, főleg a lágysebészeti beavatkozásokban. A műtétek mellet számomra kedves terület a szemészet, a képalkotó diagnosztika (MR, CT, UH, RTG) és a labordiagnosztika.
A mindennapi munka mellett saját kutyámat képzem ki, és készítem fel munkaversenyekre. További szabadidőmben pedig túrázok, fotózok, lovagolok és rajzolok.

 

Dr. Sipos Zoltán

Állatorvos

1997-ben végeztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen, majd fél évet Cegléden dolgoztam vegyes praxisban. Egy éves gyógyszertári kitérő után helyezkedtem el a Budatétényi Állatkórházban és azóta is az Állatkórház alkalmazásában állok. Általános feladataim mellett a házhoz történő kiszállásokat is elvégzem.

Dr. Szalay Gábor

Állatorvos

2007-ben végeztem az Állatorvosi Egyetemen, majd gyakornoki éveimet már ezen a klinikán töltöttem és az első munkahelyem is a Budatétényi Állatkórház lett.
Az általános belgyógyászati esetek mellett, egyes lágyszöveti műtétek elvégzése és a háznál történő kezelések lebonyolítása a feladatom.

 

Dr. Botond Ádám

Állatorvos

„Cum laude” eredményű diplomám megszerzése óta a Budatétényi Állatkórházban dolgozom. A mindennapi belgyógyászati esetek ellátásán túl igyekszem minél többet részt venni a csontsebészeti és lágysebészeti műtétekben is. Több mint 20 éve tartok és tenyésztek ritka hüllő fajokat, melyek többségét elsőként tenyésztettem hazánkban. Szabadidőmet főként sportolással (kosárlabda, búvárkodás) és fényképezéssel töltöm.

Dr. Szilasi Anna

Állatorvos

A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán szereztem meg „cum laude” minősítésű állatorvos doktori diplomámat. Ösztöndíjasként egy gyakorlati szemesztert töltöttem Lisszabonban. Gyakornoki éveimet a Hungarovet Állatkórházban és az egyetem Belgyógyászati Klinikáján töltöttem, ahol 2 évig belgyógyászként dolgoztam végzés után. Fő érdeklődési köröm az egzotikus állatok belgyógyászata, azon belül a rágcsálók és nyulak szakellátása. Szabadidőmben sziklamászással és túrázással, olvasással múlatom az időt.

Kecskeméti Anita

Kórházvezető

Kórházvezetőként dolgozom a Budatétényi Állatkórházban. Munkám része a menedzsment összefogása, a munkafolyamatok koordinálása, gazdasági ügyek intézése, adminisztratív, beszerzési és egyéb feladatok ellátása, szervezése.
A sok papírmunka mellett, Laczkó doktor műtősasszisztenseként a gyógyításban is segédkezem.

Hegedüs Anikó

Vezető Asszisztens

12 éve dolgozom állatorvosi asszisztensként. Ebből 10 éve mint vezető asszisztens. Az évek alatt megtapasztaltam, hogy a gyógyuláshoz vezető úthoz elengedhetetlen a mérhetetlen szeretet, a végtelen türelem és gyengédség. Fontos számomra, hogy minden állatra sajátomként tekintsek és ennek tudatában végezzem a munkámat!

Bodnár Adrienn

Asszisztens

Karácsony előtt csatlakoztam a csapathoz, mint állatorvosi asszisztens. Gazdiként tudom, hogy kedvenceinknek a szakszerű ellátás mellett a szeretet és a törődés is nagyon fontos. Kollégáim, és főleg vezető asszisztensünk útmutatásával folyamatosan képzem magam, hogy munkámmal maximálisan hozzájárulhassak az állatok gyógyulásához, hiszen 10 év után végre azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek.

 

Késmárki László

Asszisztens

Január óta erősítem a csapatot, mint állatorvosi asszisztens. A kutyák és macskák mellett az egzotikus állatok is a kedvenceim közé tartoznak, ezért szívesen veszek részt a gyógyításukban. Otthon a két kutyám mellett egy szakállas agáma is a család tagja.

 

Bárányos Viktória

Recepciós, asszisztens

 

Jakab Eszter

Recepciós, asszisztens

 

 

Albert Anikó

Kutyakozmetikus, asszisztens

Budapest legelső kutyakozmetikájában tanultam és dolgoztam. Később egy nívós müncheni üzletben képeztem magam hosszú éveken keresztül. Hazatérésem után a Budatétényi Állatkórházba jöttem dolgozni, több mint tíz éve. Azóta is itt tevékenykedem.
A szakmában eltöltött húsz év tapasztalatával a kutyák minden mozdulatát, reakcióját ismerem. Szinte minden kutyafajta fazont nyírtam már.
A jelszavam: a kutyák ápolása nem divat, hanem szükséges!

Bejelentkezni a kozmetikába ezen a telefonszámon lehet: 06 20 451 3568
 

 

Engeltaler Katalin

Kutyakozmetikus, asszisztens

1994-ben szereztem kutyakozmetikusi végzettségemet. Ennek kapcsán 1997 óta dolgozom a Budatétényi Állatkórházban. Az első öt évben kizárólag kutyakozmetikusi később elsősorban asszisztensi feladatkörben dolgoztam.
Úgy érzem, ezen két munkakör jól kiegészíti egymást és mindkettőt a saját magam és az állatok örömére teszem.